Kesäkurpitsa-tomaatti-artisokkapasta

Joskus parhaat ruoat syntyvät jämistä. On jäänyt pätkä kesäkurpitsaa, puoli purkkia artisokansydämiä ja jonkin verran pikkutomaatteja. Aina löytyy pastaa ja parmesaania. Niistä syntyy ihana ja melko kevyt kasvispasta, jonka tekeminen ei vie tolkuttomasti aikaa.




Kesäkurpitsa-tomaatti-artisokkapasta

1/2 kesäkurpitsa
1 valkosipulinkynsi
öljyä
1 prk kirsikkatomaatteja
1/2 prk artisokansydämiä
ripaus suolaa ja sokeria
spaghettia
parmesaania

Paloittele kesäkurpitsa, kirsikkatomaatit ja artisokansydämet. Hienonna valkosipuli,
Paista kesäkurpitsat, pienennä lämpöä ja lisää muut kasvikset. Mausta ja hauduta hetki, kunnes tomaatit halkeilevat.
Sekoita kasvisseos pastan kanssa ja raasta päälle parmesaania.

Kommentit

Suositut tekstit

Seuraa Instagramissa @kuudespaisti