Parsapastaa

Se on täällä! Nimittäin parsa, tuo vihreä pötkylä, varma kevään merkki. Olen ihan hulluna parsaan ja vaikka kuvittelin (taas), että vappuna vasta syödään ensimmäiset parsat, niin kappas kummaa: kaupassa koppaan suorastaan hyppäsi parsanippu, joten ei muuta kuin siitä jotain kehittelemään. Koska kyseinen heräteostosparsa osui arkipäivälle, tein siitä ihan yksinkertaisen parsapastan. Tässä parsa on pääosassa pastan kaverina, ja saa vähän lisämaustetta sitruunasta ja parmesaanista. Kevät on täällä taas!



Parsapastaa

kahdelle

1 nippu vihreää parsaa
1 kevätsipulinvarsi
öljyä
sitruunamehua
sale & pepe
spaghettia
parmesaania

Huuhtele parsat, napsaise tyvestä palat pois ja pätki parsat kolmeen osaan. Hienonna kevätsipuli. Laita pastavesi kiehumaan.
Kuumenna öljy pannulla. Lisää parsat pannulle. Tässä vaiheessa pastavesi toivottavasti kiehuu ja voit lisätä pastan sinne.
Paista parsoja muutama minuutti ja lisää sitten kevätsipulit pannulle. Mausta.
Kun pasta on kypsää, kaada se lävikköön ja siitä pannulle. Sekoita, jaa lautasille ja raasta päälle parmesaania.

Kommentit

Suositut tekstit

Seuraa Instagramissa @kuudespaisti