Halloumi-mansikkasalaatti
Arvatkaa kuka osti torilta viiden kilon laatikon mansikkaa? Paistikeittiössä ollaan siis paitsi syöty mansikkaa ihan sellaisenaan myös käytetty mansikkaa ruoanlaitossa. Pidän suolaisen ja makean yhdistämisestä, joten suolainen halloumi ja makea mansikka yhdistettynä rucolan kirpakkuuteen tekevät tästä salaatista ihanan. Mansikoiden viipaloinnissa pääsee vähemmällä, kun ottaa käyttöön munanleikkurin.
Halloumi-mansikkasalaatti
kahdelle
1 rasia rucolaa
1 kevätpunasipuli
öljyä ja balsamicoa
16 mansikkaa
auringonkukansiemeniä
1 pkt halloumia
Huuhtele rucola ja jaa se lautasille. Hienonna kevätsipuli puolirenkaiksi ja lisää mukaan. Mausta öljyllä ja balsamicolla ja sekoita hyvin.
Viipaloi mansikat ja lisää salaattisekoituksen päälle.
Paahda auringonkukansiemenet kuumalla pannulla. Anna niiden jäähtyä hetki ja lisää sitten salaattiin.
Viipaloi halloumi ja paista palat kuumalla pannulla ilman öljyä molemmin puolin. Anna niiden jäähtyä hetki ja lisää salaatin päälle.
Halloumi-mansikkasalaatti
kahdelle
1 rasia rucolaa
1 kevätpunasipuli
öljyä ja balsamicoa
16 mansikkaa
auringonkukansiemeniä
1 pkt halloumia
Huuhtele rucola ja jaa se lautasille. Hienonna kevätsipuli puolirenkaiksi ja lisää mukaan. Mausta öljyllä ja balsamicolla ja sekoita hyvin.
Viipaloi mansikat ja lisää salaattisekoituksen päälle.
Paahda auringonkukansiemenet kuumalla pannulla. Anna niiden jäähtyä hetki ja lisää sitten salaattiin.
Viipaloi halloumi ja paista palat kuumalla pannulla ilman öljyä molemmin puolin. Anna niiden jäähtyä hetki ja lisää salaatin päälle.
Kommentit
Lähetä kommentti