Kukkakaalicurry

Joskus jääkaappiin jää puolikas purkillinen jotain, jota on pitänyt ostaa jotain toista ruokaa varten. Näin kävi viimeksi, kun linssipulliin tarvittiin puoli purkkia currytahnaa. Luonnollisesti purkinloppu päätyi odottamaan jääkaappiin, onneksi sentään melko etualalle. Päätin käyttää sen kukkakaalicurryyn, joka oli vähän sellainen omasta päästä -viritelmä, mutta josta tuli aika hyvää. Curry on lisäksi nopea tehdä ja kasviksiakin voi vaihdella oman maun mukaan.

(Koska syömme yleensä melko myöhään eikä silloin ole hyvää valoa ja olen huono kuvaamaan, ilahtukaa currykuvan sijaan kauniista tulppaaneista.)



Kukkakaalicurry

4-6 annosta

2 pientä tai 1 iso kukkakaali
1 sipuli
1 rasia babypinaattia
öljyä
1/2 prk currytahnaa
chiliä
1 prk kookosmaitoa

Pilko kukkakaali, lohko sipuli ja huuhtele pinaatti. Kuullota kukkakaalia ja sipulia pannulla öljytilkassa noin 5 minuuttia. Lisää pinaatit ja sekoita (pinaatti litistyy nopeasti).
Lisää currytahna ja sekoita hyvin. Lisää vielä vähän chiliä, jos tykkäät.
Lisää lopuksi kookosmaito, sekoita taas ja hauduta hetki.

Kommentit

Suositut tekstit

Seuraa Instagramissa @kuudespaisti