Vihreää parsaa ja maissintähkiä

Kyllä nyt on kevät. Yhtenä päivänä paistaa aurinko, toisena sataa sataa ropisee. Huomenna on jo helatorstai ja pitkä viikonloppu, jolloin tekee mieli nauttia keväisestä ruoasta.

Yllättyykö kukaan enää, jos sanon että parsaa?

Parsan ja maissintähkät voi hyvin paistaa pannulla nopeasti. Uunikin sopii niille, jos se sattuu olemaan valmiiksi lämmin. Ja ainahan voi toivoa riittävän hyvää säätä grillaamiseen.



Vihreää parsaa ja maissintähkiä

kahdelle

1 nippu (500 g) vihreää parsaa
1 pkt eli 2 kpl esikeitettyjä maissintähkiä (niitä mitä kaupassa normaalisti on)
vähän voita ja öljyä
suolaa
parmesaania

Pesaise parsat ja napsauta kovat päät pois.
Kuumenna pannulla vähän voita ja öljyä. Lisää parsat ja paistele viitisen minuuttia välillä käännellen.
Ota parsat pois ja lisää tilalle maissintähkät. Raasta parsojen päälle parmesaania.
Paista maissintähkiä muutama minuutti käännellen. Ripottele päälle suolaa ja siirrä pannulta parsojen kaveriksi.

Kommentit

Suositut tekstit

Seuraa Instagramissa @kuudespaisti