Spaghettia ja vihreää parsaa balsamico-voikastikkeessa
Parsasta pitää nauttia niin kauan kuin sitä on. Onneksi se taipuu moneksi. Parsasta saa arkiruokaa tai halutessaan myös astetta juhlavampaa. Tämäkään pasta ei ole vaikea tai monimutkainen, mutta silti tyylikäs.
Spaghettia ja vihreää parsaa balsamico-voikastikkeessa
kahdelle
1 nippu (500g) vihreää parsaa
1 dl balsamiviinietikkaa
pieni pala voita
öljyä
ripaus (ruskeaa) sokeria
parmesaania
spaghettia
Laita pastavesi kiehumaan.
Sillä välin mittaa balsamico pieneen kattilaan ja kiehauta. Keitä keskilämmöllä, kunnes sitä on jäljellä n. 2 rkl. Lisää sokeri ja pieni nokare voita.
Laita spaghetti kiehuvaan veteen.
Paista parsat pannulla öljytilkassa (n. 5 minuuttia).
Sekoita pannulla parsat, pasta ja balsamico-voikastike.
Siirrä lautasille ja raasta päälle parmesaania.
Spaghettia ja vihreää parsaa balsamico-voikastikkeessa
kahdelle
1 nippu (500g) vihreää parsaa
1 dl balsamiviinietikkaa
pieni pala voita
öljyä
ripaus (ruskeaa) sokeria
parmesaania
spaghettia
Laita pastavesi kiehumaan.
Sillä välin mittaa balsamico pieneen kattilaan ja kiehauta. Keitä keskilämmöllä, kunnes sitä on jäljellä n. 2 rkl. Lisää sokeri ja pieni nokare voita.
Laita spaghetti kiehuvaan veteen.
Paista parsat pannulla öljytilkassa (n. 5 minuuttia).
Sekoita pannulla parsat, pasta ja balsamico-voikastike.
Siirrä lautasille ja raasta päälle parmesaania.
Kommentit
Lähetä kommentti