Feta-maissisalaatti
Juhannuksena meillä oli aika hyviä ruokia. Oli mausteista raakamakkaraa, salaatteja, uusia perunoita – ja tätä. Sanon sitä paremman nimen puutteessa feta-maissisalaatiksi, vaikka tämä on taas niitä salaatteja, joissa ei salaattia ole ollenkaan. Paprikan, kevätsipulin, makean maissin ja suolaisen fetan makuyhdistelmä on loistava, ja lisäksi se on helppo ja nopea tehdä. Meillä on syöty tätä lounaana sellaisenaan, mutta se sopii myös mainiosti esim. niiden mausteisten raakamakkaroiden kaveriksi.
Feta-maissisalaatti
450 g (pakaste)maissia
1 iso tai 2 pientä paprikaa
1 kevätsipuli varsineen
1 levy fetaa
pieni liraus öljyä
Sulata maissi.
Hienonna sillä välin kevätsipuli pieneksi silpuksi ja kuutioi paprika.
Sekoita maissi, kevätsipuli ja paprika keskenään. Lisää pikkuisen öljyä ja sekoita.
Murustele feta kaiken päälle.
Feta-maissisalaatti
450 g (pakaste)maissia
1 iso tai 2 pientä paprikaa
1 kevätsipuli varsineen
1 levy fetaa
pieni liraus öljyä
Sulata maissi.
Hienonna sillä välin kevätsipuli pieneksi silpuksi ja kuutioi paprika.
Sekoita maissi, kevätsipuli ja paprika keskenään. Lisää pikkuisen öljyä ja sekoita.
Murustele feta kaiken päälle.
Kommentit
Lähetä kommentti