Tagliatelle con gorgonzola e menta

Malcesine-tarinassa mainitsin kahteen kertaan Vidocin ja Vidocin erinomaiset pastat. Pomodoro e basilicoa olen tehnyt ennenkin, mutta gorgonzolan ja mintun yhdistelmä oli uusi. Päätin testata sitäkin kotikeittiössä.

Minttua saa oikeasti olla reilusti. Mielestäni laitoin aika paljon, mutta se ei juurikaan erottunut voimakkaan gorgonzolan seasta. Siis reilusti ja vielä enemmän, jotta ruokaan tulee sellainen vinkeä mintunsäväys. 



Tagliatelle con gorgonzola e menta

kahdelle

168 g tagliatellea
n. 100 g gorgonzolaa
reilusti tuoretta minttua
n. 1 dl kuohukermaa (voisi ruokakermaakin käyttää)
ripaus suolaa, mustapippuria ja sokeria

Kiehauta pastan keitinvesi. Lisää tagliatellet ja keitä al dente.
Kuumenna pannu. Murusta gorgonzola pannulle. Lisää kerma, minttu sekä mausteet.
Sekoittele niin, että gorgonzola sulaa.
Valuta kypsä pasta ja lisää se pannulle. Sekoita hyvin ja tarjoile.

Kommentit

  1. Mmmm gorgonzola ja pasta on niiin ystäviä :) Nam :)

    VastaaPoista
  2. Juu, toimivat hyvin toistensa seurana. Mintun tilalla voi muuten käyttää salviaa – sekin tuo oman jännän säväyksensä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Seuraa Instagramissa @kuudespaisti