Mansikkainen pastasalaatti

Mansikkakausi alkaa olla tältä kesältä lopussa, mutta vielä mansikoista ehtii hetken nauttia. Ainakin Kuopiota hellii loppukesän lämpöaalto, johon kevyehkö salaatti sopii mainiosti. Aiemmin kesällä tein halloumi-mansikkasalaattia, nyt seuraa mansikkainen pastasalaatti.



Mansikkainen pastasalaatti

4 annosta

400 g penneä
250 g mozzarellaa
1 rasia pinaattia
rucolaa
basilikaa
20 kpl mansikoita puolitettuna
puolikas tai kokonainen avokado per annos (yht. 2-4 kpl)
öljyä+balsamicoa
sale&pepe

Keitä penne, huuhtele viileällä vedellä ja kaada kulhoon. Lisää öljy ja balsamico.
Pese pinaatti ja rucola ja lisää ne pennen joukkoon.
Kuutioi mozzarella ja lisää kulhoon. Mausta.
Lisää mansikanpuolikkaat, revittyjä basilikanlehtiä ja kuutioitua avokadoa.

Kommentit

Suositut tekstit

Seuraa Instagramissa @kuudespaisti